Robot coupe
Vhodný na prípravu polievok, zeleninových pyré, omáčok, krémov a pod. Uplatnenie nájde v každej gastronomickej prevádzke, chemických a farmaceutických laboratóriách a tiež pri...
Kód: CMP 250 V.V.
Vhodný na prípravu polievok, zeleninových pyré, omáčok, krémov a pod. Uplatnenie nájde v každej gastronomickej prevádzke.
Kód: MINI MP 190 V.V.
Vhodný na prípravu polievok, zeleninových pyré, omáčok, krémov a pod. Uplatnenie nájde v každej gastronomickej prevádzke.
Kód: MINI MP 160 V.V.
Malý ponorný mixér navrhnutý pre spracovanie malých porcií. Vhodný pre minútkovú kuchynu.
Kód: MICROMIX
Zariadenie určené na odstredenie šťavy z ovocia a zeleniny, prípravu pyré, džemov, pasírovanie polievok, omáčok a pod.
Kód: C200
Zariadenie určené na odstredenie šťavy z ovocia a zeleniny, prípravu pyré, džemov, pasírovanie polievok, omáčok a pod.
Kód: RC C120
Zariadenie určené na odstredenie šťavy z ovocia a zeleniny, prípravu pyré, džemov, pasírovanie polievok, omáčok a pod.
Kód: C80
€8 508 bez DPH
€10 209,60
Zariadenie vhodné pre nemocnice na prípravu tekutej stravy, pyré zo surovej alebo varenej zeleniny, polievok, pretlakov a dresingov. Vo farmaceutických laboratóriách sa používa...
Kód: B20
Zariadenie vhodné pre nemocnice na prípravu tekutej stravy, pyré zo surovej alebo varenej zeleniny, polievok, pretlakov a dresingov. Vo farmaceutických laboratóriách sa používa...
Kód: B15
Zariadenie vhodné pre nemocnice na prípravu tekutej stravy, pyré zo surovej alebo varenej zeleniny, polievok, pretlakov a dresingov. Vo farmaceutických laboratóriách sa používa...
Kód: B10
Zariadenie vhodné pre nemocnice na prípravu tekutej stravy, pyré zo surovej alebo varenej zeleniny, polievok, pretlakov a dresingov. Vo farmaceutických laboratóriách sa používa...
Kód: B8
Zariadenie vhodné pre nemocnice na prípravu tekutej stravy, pyré zo surovej alebo varenej zeleniny, polievok, pretlakov a dresingov. Vo farmaceutických laboratóriách sa používa...
Kód: B5V.V.
Stránka 2 z 6 -
62 položiek celkom